DATE DE IDENTIFICARE

 

S.C. WEBMAGNAT S.R.L. 

Adresa: Iasi, Splaiul Bahlui Mal Stang 37, 700031

CUI: 22991354, J22/3595/2007

Telefon: 0332/ 440.997, Mobil: 0770/ 143.534

Email: contact@webmagnat.ro

 

Bine ati venit pe www.webmagnat.ro!

Va multumim ca ne vizitati!

Webmagnat va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

 

TERMENI SI CONDITII:

 

Folosirea site-ului www.webmagnat.ro presupune acceptarea de catre clienti a tuturor termenilor si conditiilor precum si a dreptului furnizorului de a efectua modificari asupra continutului site-ului fara vreo instiintare prealabila.

Preturile prezentate pe site sunt exprimate in RON si nu includ costul transportului.

DISCOUNT-URILE NU SE CUMULEAZA!

 

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor fara o instiintare anterioara cu exceptia produselor care sunt deja in curs de livrare catre client.

Pozele au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Nuantele pot diferi de la monitor la monitor in functie de tipul si setarile fiecaruia. Echipa webmagnat.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Webmagnat.ro nu isi poate asuma responsabilitatea ca toate produsele prezentate se afla in stoc.

Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) cade sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana si dreptul de autor pentru anumite texte (articole) care sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul colaboratorilor. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartine acestora si sunt reproduse cu acceptul lor!