Proiect

Compania WEBMAGNAT SRL anunță lansarea proiectului SmartBUSINESS – PLATFORMĂ INOVATIVĂ de automatizare pe bază de informații comportamentale a proceselor de business (cod proiect 129017). Proiectul este implementat în perioada aprilie 2020 – aprilie 2022 în parteneriat cu ICEBERG CONSULTING SRL și are ca obiectiv general creșterea competitivității celor 2 parteneri prin introducerea pe piață a platformei de automatizare a proceselor repetitive pe bază de informații comportamentale a proceselor de business.

 

“Prin acest proiect vom veni în sprijinul companiilor care doresc să se digitalizeze, companii naționale și internaționale care prestează servicii de e-commerce, indiferent de domeniul de activitate și cifra de afacere, din segmentul business-to-business, dar și business-to-customer. Vom furniza un produs extrem de util, după ce îl testăm și validăm în prealabil intern, în cadrul parteneriatului”, declară Delian COROAMĂ, CEO Webmagnat SRL.

 

Platforma inovativă SmartBUSINESS va învăța comportamentul utilizatorilor și le va automatiza procesele de lucru în baza unor algoritmi de Machine Learning și Artificial Intelligence, reducând costurile și crescând vânzările.

 

“Platforma pe care o dezvoltăm prin acest proiect va oferi organizațiilor care adoptă modele de business, un avantaj competitiv prin integrarea soluțiilor de AI, computer vision și natural language processing în scopul îmbunătățirii experiențelor comerciale online. Soluția va fi testată în primă fază pe piața națională, accelerând transformarea digitală a companiilor românești, dar pe termen lung are potențialul de a se poziționa pe piața globală. Mă bucur în mod deosebit că prin intermediul proiectului SmartBUSINESS putem îmbina experiența și competențele tehnice a două hub-uri importante ale industriei IT din România – Iași și Brașov!”, afirmă Marian-Ioan ȚAȚA, CEO Iceberg Consulting SRL.

 

Valoarea totală a contractului de Finanţare este de 7.014.114,87 lei din care 4,764,148.32 lei finanţare nerambursabilă.

 

Detalii despre proiect:

 

Website: https://webmagnat.ro, www.iceberg.ro

Email: contact@webmagnat.ro, contact@iceberg.ro

 

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro