Despre noi

WebMagnat - Partenerul tău de încredere în digitalizare!

Suntem dedicați să ajutăm companiile să-și optimizeze procesele de afaceri prin soluții digitale și tehnologie de ultimă generație. Visul nostru este să schimbăm profund lumea în bine, și credem că putem face acest lucru prin inovație și tehnologie.

Health Care

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi sicing elit, sed.

Flexibility

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi sicing elit, sed.

Meals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi sicing elit, sed.

Health Care

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi sicing elit, sed.

// TEAM //

Our Buddy's Always Ready
To Solve Your Issues.

Rosalina D. William

Senior Desinger

Miranda H. Halim

Project Manager

Alim D. Dhario

Senior Desinger

// Call to action

Just Make An Awesome Tour Here.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

De ce facem asta?

Credem că digitalizarea și automatizarea pot aduce valoare adăugată afacerilor și pot contribui la creșterea lor.

Pentru cine?

Ne adresăm companiilor din toate domeniile și industriile, care doresc să beneficieze de soluții digitale adaptate nevoilor lor și care doresc să își dezvolte afacerile.

Ce facem?

Oferim servicii de dezvoltare de aplicații personalizate, consultanță în procese de afaceri, implementarea de tehnologii precum Blockchain și Inteligența Artificială și multe altele. Scopul nostru este de a oferi soluții personalizate, adaptate nevoilor fiecărui client și de a aduce valoare adăugată afacerii lor. Descoperă mai multe despre serviciile noastre aici.

Cine suntem?

WebMagnat este o companie inovatoare din sectorul IT, fondată în anul 2007. Obiectul nostru de activitate este să ajutăm companiile să-și optimizeze procesele de afaceri prin soluții digitale și tehnologie de ultimă generație. Suntem o echipă de profesioniști dedicați, cu o vastă experiență în domeniul IT.

Locații

Suntem prezenți pe piața din Europa, America și Asia și avem birouri în mai multe țări. Pentru mai multe informații sau pentru a ne contacta, accesează pagina noastră de contact.

De ce să ne alegi?

WebMagnat co-fondator DIZ

Suntem co-fondator eDIH-DIZ (European Digital Innovation Hub – Digital Innovation Zone) singurul Hub european de inovare digitală, din regiunea Nord Est a României, care susține companiile și organizațiile în procesul de digitalizare, prin pachete complete adaptate nevoilor lor: servicii și procese de digitalizare, surse de finanțare, suport specializat, informații educaționale.

Alături de alte 10 organizații și companii partenere DIZ, dorim să creștem gradul de maturitate digitală a organizațiilor/companiilor din zona de Nord-Est, pentru a transforma aceasta regiune în una importantă la nivel european.

Cauți un partener IT de încredere?