Platforma online inovativă și eficientă pentru domeniul medical

​​Despre Client

Nova Medica este o clinică medicală de top, specializată în furnizarea de servicii medicale de înaltă calitate și în oferirea unui mediu sigur și confortabil pentru pacienți. Cu toate acestea, NovaMedica s-a confruntat cu o problemă majoră în ceea ce privește serviciile lor online. Platforma lor online existentă era dificil de utilizat și nu oferea pacienților posibilitatea de a programa vizite sau de a avea consultații medicale online, ceea ce ducea la o rată mare de abandon și pierdere de clienți. Acesta era un factor care împiedica dezvoltarea clinicii medicale, NovaMedica a decis să ia măsuri imediate pentru a-și îmbunătăți serviciile online.

 

Provocări

NovaMedica s-a confruntat cu o serie de provocări în dezvoltarea unei platforme online eficiente. Echipa lor a fost nemulțumită de performanța slabă a site-ului lor existent, ceea ce ducea la pierderea unui număr de pacienți. Era necesar să se ia măsuri imediate pentru a îmbunătăți experiența pacienților și să se ofere posibilitatea programării online dar și posibilitatea de a reliza consultații medicale online.

 

Cum i-am ajutat

WebMagnat a dezvoltat o platformă nouă și modernă pentru NovaMedica, care a rezolvat toate aceste provocări. Pentru început am făcut o analiză detaliată a nevoilor și obiectivelor lor, pentru a dezvolta o soluție personalizată. Am creat o interfață de utilizator intuitivă și ușor de navigat, care să permită pacienților să își programeze vizitele medicale și să poată face consultații medicale online sigure și ușor de accesat. Am integrat și un sistem de management al pacienților, care să ajute personalul medical să își gestioneze eficient pacienții și să le ofere o experiență mai bună.

 

Rezultate

Acum pacienții NovaMedica pot face cu ușurință o programare online și pot avea acces la consultații medicale online sigure și rapide, ceea ce a dus la o creștere semnificativă a satisfacției lor și la loialitatea acestora. În plus, sistemul de management al pacienților a ajutat la o gestionare mai eficientă a acestora, reducând semnificativ timpul de așteptare și îmbunătățind performanța clinicii. În urma acestei colaborări am consolidat relația de afaceri cu NovaMedica, transformându-ne în parteneri de încredere.