Platforma eCommerce care a revoluționat experiența de cumpărare online pentru Mondo

Despre Client

Mondo România, producător, importator și distribuitor important de echipamente protecția muncii, echipamente PSI și echipamente pentru protecția mediului, s-a confruntat cu o problemă critică în ceea ce privește prezența lor online. Magazinul lor online existent avea o performanță slabă și era dificil de utilizat, ceea ce a dus la pierderea unui număr semnificativ de clienți. Pentru a aborda această problemă, Mondo a decis să își revizuiască platforma eCommerce și să colaboreze cu echipa noastră de experți în dezvoltare software, WebMagnat.


Provocări

Mondo se confruntă cu o serie de provocări în dezvoltarea unui magazin online eficient. Site-ul lor existent avea o performanță slabă, cu timp de încărcare îndelungat, în ciuda investiției lor în infrastructură și optimizare. Echipa Mondo  a observat o rată ridicată de abandon a coșului de cumpărături și o scădere a afacerii ca urmare a performanței slabe a site-ului. Era necesar să se ia măsuri imediate pentru a remedia această problemă și a îmbunătăți experiența clienților.


Cum i-am ajutat

WebMagnat a dezvoltat o platformă eCommerce nouă și inovatoare pentru Mondo Romania, care a rezolvat provocările. Am început prin a face o analiză detaliată a arhitecturii software și infrastructurii existente, pentru a înțelege care erau problemele. Am dezvoltat o soluție personalizată și scalabilă pentru platforma lor, utilizând cele mai noi tehnologii web și cele mai bune practici de dezvoltare software. De asemenea, am optimizat site-ul pentru performanță, astfel încât să ofere o experiență de navigare mai rapidă și mai plăcută pentru clienți.


Rezultate

După lansarea noii platforme eCommerce, Mondo a putut oferi o experiență de cumpărare mult îmbunătățită și foarte ușoară pentru clienții săi. Interfața intuitivă și modernă a magazinului online a ajutat clienții să găsească mai ușor produsele dorite, să finalizeze comenzile și să se bucure de o experiență generală mai plăcută. Integrarea cu procesatorii de plăți a simplificat și mai mult procesul de cumpărare, făcând tranzacțiile mai rapide și mai sigure. În plus, noua platformă a ajutat Mondo să se poziționeze mai bine în fața concurenților și să ofere un avantaj competitiv important în industria sa.