K-book Monitor Construct - Soluție digitală inovativă pentru managementul documentelor unei construcții

Despre client

K-Book este o companie cu sediul în Ploiești cu peste 20 de ani de experiență în proiecte din domeniul construcțiilor. Cu toate acestea, compania a întâmpinat dificultăți în ceea ce privește managementul documentelor necesare unei construcții în execuție. Înainte de a colabora cu noi, K-Book se baza pe o abordare tradițională, pe hârtie în ceea ce privește documentele unei construcții în execuție și așa clientul a venit cu ideea inovativă de a realiza acest produs software unic pentru piața din România. 

 

Provocări

K-Book a realizat că metoda de a folosi hârtia și de a avea foarte multe documente în format fizic nu mai era suficientă în contextul tehnologic actual, iar efortul de face toate aceste documente în format fizic era mult prea mare și în consecință a dorit ușurarea procesului legat de documente. În plus, K-Book a conștientizat că există riscul pierderii unor documente importante sau a erorilor umane care să ducă la întârzieri în proiect sau la costuri suplimentare.

 

Cum i-am ajutat

WebMagnat a venit în ajutorul K-Book prin dezvoltarea unei platforme digitale inovative, care să permită tuturor campaniilor și instituțiilor din domeniul construcțiilor să gestioneze toate documentele legate de proiectul de construcție în execuție, într-un mod eficient și intuitiv. Prin intermediul platformei, actorii implicați în proiectul de construcție – de la arhitecți și ingineri la constructori – pot accesa documentele necesare.

 

Rezultate obținute

Clientul nostru a fost extrem de mulțumit de colaborarea cu noi și de platforma dezvoltată și încă menținem o colaborare frumoasă pe diferite proiecte. Acest program software unic care digitalizează managementul documentelor unei construcții în execuție a adus o serie de beneficii semnificative, precum o creștere a eficienței și a transparenței în gestionarea proiectelor, eliminarea riscului de a pierde documente importante, reducerea timpului și costurilor implicate în managementul documentelor și nu în ultimul rând ușurarea muncii tinerilor ingineri din domeniul construcțiilor având în față un ghid practic care îi îndrumă. În plus, platforma a avut un impact pozitiv asupra reputației companiei clintului nostru, fiind apreciată pentru inovația și eficiența pe care le-a adus în domeniul construcțiilor.