Soluție de dezvoltare a afacerii

Despre Client: Coseli

Povestea sutelor de picături aromate pentru sute de momente savurate a început acum mai bine de 20 de ani, în laboratoarele Coseli, atunci când au fost realizate primele esențe de rom și vanilie. De atunci, cercetătorii lor au creat arome esențiale pentru gusturi extrem de variate. Indiferent dacă preferați rețetele tradiționale sau cele sofisticate, unde esențe precum cele de mentă, cafea sau migdale fac diferența, există cu siguranță un produs Coseli pentru fiecare prăjitură savuroasă.

Calitatea produselor este garantată de specialiști mereu în căutare de idei inovatoare, care, în laboratorul propriu, folosesc doar materii prime deosebite furnizate de importanți producători europeni din Elveția, Spania sau Franța. Confirmarea muncii lor în cercetare a venit în 2002, când “eterul de rom” a primit medalia de aur la Salonul de Inventică de la Bruxelles.

 

Provocarea:

Cu toate acestea, Coseli a simțit nevoia să-și extindă prezența online pentru a atinge un public mai larg și pentru a consolida relația cu consumatorii. Era esențial să-și creeze o platformă digitală inovativă care să reflecte calitatea și diversitatea produselor lor, și să ofere informații valoroase clienților.

 

Cum i-am ajutat:

WebMagnat a dezvoltat un site de prezentare inovator pentru Coseli, inclusiv un conținut creativ care pune în valoare produsele și oferă informații utile pentru clienți. Am organizat, de asemenea, un concurs complex pentru a atrage atenția și a angaja comunitatea online. Am gestionat întreg concursul și am promovat activitatea pe canalele sociale relevante.

 

Rezultate:

Am contribuit semnificativ la creșterea vizibilității online a brandului Coseli. Site-ul de prezentare, o platformă interactivă pentru consumatori i-a ajutat să descopere gama variată de produse, să obțină informații despre acestea și chiar să găsească rețete care să le ușureze munca gospodinelor. Concursul a generat implicare și a consolidat relația cu comunitatea online, aducând o creștere a încrederii în brand și, implicit, o creștere a vânzărilor.

Astfel, Coseli și-a consolidat poziția ca lider de piață, beneficiind de o prezență online puternică și de încrederea consumatorilor. Acest succes a fost construit pe fundația unei strategii digitale bine concepute și implementate în colaborare strânsă cu echipa WebMagnat.