Soluție inovativă de creștere

Despre Client: Big Panda

Big Panda, o companie de renume în industria produselor lactate, și-a început povestea acum 22 de ani, în 1996, sub numele de ALMERA INTERNATIONAL S.R.L., desfășurând inițial activități de import-export de produse alimentare. În 1999, societatea și-a extins operațiunile prin începerea procesării laptelui într-o mică secție de produse lactate construită în Galați. Cu timpul, și-a consolidat poziția pe piață prin introducerea și promovarea brandului “Big Panda – O alegere cu gust”.

 

Provocarea:

În ciuda succesului în producție, Big Panda se confrunta cu o provocare semnificativă în dezvoltarea și consolidarea prezenței lor online. Cu o piață concurențială și un public divers, era esențial să-și eficientizeze strategiile de marketing și să-și îmbunătățească vizibilitatea online.

 

Cum i-am ajutat:

WebMagnat a dezvoltat o strategie complexă pentru a aborda provocările Big Panda. Am organizat un concurs online cu premii atractive (am creat aplicația de concurs și am gestionat întreg concursul și trimiterea premiilor) susținut de o campanie integrată și bine documentată  pe canalele de Social Media. Am creat și gestionat un site de prezentare modern, oferind un portofoliu detaliat al produselor Big Panda și un conținut captivant care să reflecte calitatea și angajamentul Big Panda față de produse sănătoase și gustoase.

 

Rezultate:

Prin abordarea integrată, am reușit să contribuim la creșterea notorietății brandului Big Panda și la creșterea vânzărilor. Concursul a generat o participare semnificativă, atrăgând noi clienți și consolidând legătura cu cei existenți. Administrarea activă a canalelor de Social Media a contribuit la o prezență constantă și interacțiune cu comunitatea online.

Site-ul de prezentare a oferit o experiență plăcută utilizatorilor, prezentând nu doar gama variată de produse Big Panda, ci și povestea lor de succes și angajamentul față de calitate. Prin aceste inițiative, am contribuit la consolidarea poziției Big Panda pe piața produselor lactate, creând o comunitate online activă și fidelă.