Soluție inovativă eCommerce

Despre client

Ambalaje din carton este un producător și distribuitor de ambalaje din carton cu sediul în Iași, România. Compania furnizează ambalaje din carton de înaltă calitate pentru diverse industrii, cum ar fi industria alimentară, cosmetică, farmaceutică și logistică. Cu toate acestea, s-a confruntat cu provocări în a-și crește vizibilitatea online și a facilita procesul de achiziție pentru clienții săi.

 

Provocări

Principalele provocări cu care se confrunta Ambalaje din carton erau legate de website-ul lor existent, care nu oferea o experiență de utilizare optimă. Navigarea pe site era confuză și ineficientă, iar procesul de plasare a comenzilor era complicat și consumator de timp. De asemenea, site-ul nu era optimizat pentru mai multe dispozitive ceea ce limita vizibilitatea companiei pe internet

 

Cum i-am ajutat

WebMagnat a creat o platformă eCommerce modernă și optimizată, care oferă o experiență de utilizare intuitivă și  modernă. Noul site web permite clienților să navigheze rapid prin gama largă de produse oferite de Ambalaje din carton, să plaseze comenzi în mod simplu și să monitorizeze statusul acestora. Funcționalități precum filtre de căutare și integrare cu sisteme de plată securizate, au fost implementate pentru a facilita procesul de cumpărare.

De asemenea, WebMagnat a optimizat site-ul web pentru motoarele de căutare, folosind tehnici de optimizare SEO (Search Engine Optimization) pentru a crește vizibilitatea Ambalaje din carton în rezultatele căutărilor online.

 

Rezultate obținute

Implementarea noii platforme eCommerce dezvoltate de WebMagnat a adus rezultate pozitive pentru Ambalaje din carton. Experiența de utilizare optimizată a dus la o creștere a numărului de comenzi plasate online, iar procesul de gestionare a comenzilor a devenit mai eficient, reducând timpul necesar pentru procesarea și livrarea acestora.

De asemenea, optimizarea SEO a dus la o creștere a vizibilității online a Ambalaje din carton, atrăgând noi clienți și generând o creștere a vânzărilor. Compania și-a consolidat poziția pe piața ambalajelor din carton din România, oferind o experiență modernă și eficientă.