logo-mobile

Coseli

Coseli este aroma prajiturilor tale. Coseli produce peste 150 de tipuri de arome si produse de aromatizare. Pentru a prezenta toate aceste produse, WebMagnat a oferit o solutie completa, care sa ajute produsele Coseli sa se regaseasca in casele oamenilor.

Pentru prezentarea gamei de produse Coseli, am dezvoltat o solutie de comunicare online, un site de prezentare cu o interfata prietenoasa, care starneste interesul de a incerca produsele si te indeamna sa prepari cele mai gustoase prajituri de casa. 

Pentru a tinti exact persoanele care ne intereseaza, am dezvoltat 2 aplicatii web care sa faciliteze realizarea unor campanii promotionale tip concurs. Aceste aplicatii au fost tematice realizate cu ocazia a 2 mari sarbatori de peste an.

Aceste campanii promotionale si-au atins obiectivele propuse datorita promovarii pe care am facut-o prin campanii integrate de marketing. Cu o strategie de marketing bine pusa la punct, Coseli se regaseste astazi in inimile oamenilor, uneste familiile la masa prin prajituri de casa delicioase.