Am participat la VivaTech 2022

Suntem extrem de încântați să împărtășim cu voi experiența WebMganat de la Viva Technology (VivaTech) iunie 2022, Paris, un eveniment anual de tehnologie dedicat inovației și startup-urilor.  Am reprezentat WebMagnat și produsul nostru SmartBusiness și am fost foarte entuziasmați să participăm la un eveniment atât de important, unde am putut să întâlnim oameni minunați și să descoperim tehnologii avansate care vor schimba lumea în care trăim.

Viva Tech este un eveniment care reunește antreprenori, investitori, inovatori și lideri de afaceri din întreaga lume, oferindu-le oportunitatea de a împărtăși idei și de a descoperi cele mai noi tendințe în tehnologie. Am întâlni oameni pasionați de tehnologie care își doresc să facă o schimbare pozitivă în lumea în care trăim. 

Viva Tech a fost cu siguranță o experiență memorabilă  de unde am plecat cu energie pozitivă și o dorință și mai puternică de a urma visul WebMagnat, de a schimba lumea în bine prin a contribui la dezvoltarea și inovația în tehnologie.